“Meerdere rijscholen heb ik geprobeerd, maar deze is veruit het beste! Als je op een gezellige en leerzame manier je rijbewijs wilt halen zit je bij Irene helemaal goed. De lessen heb ik als zeer prettig ervaren, ze is erg kundig en empathisch. Hierdoor voelt ze goed aan wat er nodig is en vooral; wat voor jou het beste werkt. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Rijschool Doesburg is een dikke aanrader voor iedereen die zoekende is naar een goede rijschool!”

Mees Jansink

"Super fijne rijschool! Fijne auto en een hele fijne instructrice, die de tijd met je neemt en alles rustig in stappen uitlegt! Niks overhaasten. Zeker een aanrader!"

Daphne Tolkamp

"Ondanks dat ik in het begin erg twijfelde aan mezelf, heb ik na de fijne rijlessen met Irene in één keer het praktijk examen gehaald! Mensen die net zoals ik niet zo zeker zijn van hun zaak wat betreft auto rijden, raad ik deze rijschool aan! De lesopbouw waar je de handelingen in de auto stap voor stap leert, maar wel gelijk alle soorten wegen gaat verkennen, geeft super veel vertrouwen en heeft er uiteindelijk bij mij voor gezorgd dat ik zelfverzekerder in de auto zit! Daarbij zit elke les vol gezellige gesprekjes met de instructrice!"

Daan Berkelder

"Super leuke rijschool, duidelijke lessen en veel aandacht op punten waar jij moeite mee hebt. En als je hier gaat lessen wordt je gegarandeerd een bovengemiddeld goede chauffeur."

Binke Huntink

"Hele fijne tijd gehad! Altijd met een lach thuis gekomen. Met Rijschool Doesburg kan je thuiskomen! In 1 keer geslaagd! Veilige en gezellige lessen! Een zeer aanbevolen rijschool."

Alexander Rambonnet

"Wauw, wat een top vrouw! Zulke geweldig leerzame en mega gezellige rijlessen heb ik met haar gehad. En maar doorzetten en doorzetten en tot slot met zoveel motivatie wat zij mij gaf mijn rijbewijs in de pocket :D bedankt Rijschool Doesburg!"

Tess Coelingh

"Ik wil je via deze weg toch nog even extra bedanken voor alles van de af gelopen tijd. Je hebt me veel nieuwe inzichten geboden -uiteraard op het gebied van autorijden, maar ook in het leven. Je bent een mooi en uniek mens, rijk aan liefde, goede bedoelingen, ervaringen en talenten. Dankjewel voor je geloof, je geduld, je empathie, je meedenken, je persoonlijke aanpak en je fijne, vrije en open sfeer. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik iets niet met je kon delen. Dank jewel voor alle fijne (persoonlijke) gesprekken en de ruimte om te lachen én te huilen. Ik vertrouw erop dat je lichaam zich verder herstelt en ik hoop dat je in de toekomst dingen blijft doen waarvan je gelukkig wordt. We zien elkaar vast nog wel eens. Veel liefs (ook aan Carolien & Tikkel)."

Mika Peeters

"Hi hi! Heel erg bedankt voor de leuke lessen! Sorry voor de soms wat wilde ritjes & de angst om je spiegels te verliezen. Ik vond dit kaartje wel toepasselijk ;) Muchas gracias en ik hoop ooit in zo'n stoere auto te rijden. Kom ik je wel ophalen haha. Groetjes!"

Edmee Polderman

"Hele fijne rijschool, goede uitleg en zeer ervaren instructrice! Alles in stappen waardoor het zeer overzichtelijk was voor mij! Bedankt voor de lessen! Deze rijschool is voor iedereen een aanrader!"

Sven Peeters

"Van de verschillende rijscholen die ik heb uitgeprobeerd, beviel deze mij veruit het meeste! Irene creëert een aangename en veilige sfeer in de auto. In de communicatie vind ik haar uitleg kort en bondig; merk ik dat ze heel goed luistert en observeert ze heel goed wat mijn (rij)gedrag laat zien. Tijdens het rijden voert ze de druk nooit te ver op, wat ruimte biedt voor het zelfvertrouwen."

Bart Lucassen

"Hele fijne rijschool waar er met aandacht naar je gekeken wordt. Irene is betrouwbaar, deskundig en houd zich aan haar afspraken. Hele goede ervaring, ik ben in één keer geslaagd en beveel haar harte aan."

Nadieh Roelofs

"Rijschool Doesburg was voor mij absoluut de beste keuze. De rijlessen, die soms wel wat weg hadden van therapeutische sessies, waren fijn opgebouwd en door het stappen-systeem wat Irene hanteert heb ik vanaf het begin ontspannen achter het stuur gezeten. Irene voelt feilloos aan wat je nodig hebt en staat altijd open voor een goed gesprek. Ik had met niemand anders naast me zoveel uren in de (hele mooie!) auto willen zitten. Voor zowel mijn theorie- als praktijkexamen in 1x geslaagd, dus heel erg tevreden. Nogmaals bedankt Irene!"

Luna Knoef

"Irene is een hele rustige en lieve vrouw. Ik heb met veel plezier bij haar gelest. Omdat zij zo rustig is was de sfeer tijdens het autorijden ook erg rustig en relaxed. Irene is ook erg open en zij voelt precies aan wat je nodig hebt. Wanneer iets niet direct lukt, legt ze het met alle geduld nog een keer uit, of tekent zij het zodat het voor mij nog duidelijker werd. Ook als het na de 10e keer nog niet goed ging blijft ze geduldig en geeft zij je al het vertrouwen dat je het kunt, wat juist zo belangrijk is tijdens het rijden. De les werd altijd afgesloten met een lach! Ik zou Rijschool Doesburg aan iedereen aanbevelen!"

Kyra Harbers

"Zag eerst er tegen op om mijn rijbewijs te halen maar het voelde snel vertrouwd met Irene. De lessen waren leerzaam en gezellig. Ik was in 1 keer geslaagd."

Jan Scharloo

"Super fijne ervaring! In 1 keer geslaagd!"

Marith Spaan

"Dankjewel Irene voor de fijne rijlessen!"

Sam Dingemans

"Irene zorgt voor een fijne opbouw tijdens de lessen. Je leert de onderdelen van autorijden stap voor stap. Pas als je het ene onder de knie hebt, ga je een stap verder. Dit zorgde er bij mij voor dat ik de auto rustig leerde beheersen. Als Irene iets wilt uitleggen, doet ze dit met geduld en met behulp van een tekening. Wat voor mij erg duidelijk werkte. Doordat de lessen 1,5 uur duren heb je ruim de tijd om dingen te leren en lekker te rijden. Wat ik ook fijn vind aan Rijschool Doesburg is dat je geen andere leerlingen hoeft op te halen. Kortom, ik raad Rijschool Doesburg zeker aan. Irene neemt de tijd voor je en doet er alles aan om je in 1 keer te laten slagen."

Sanne Mekkink

"Wat heb ik het naar m'n zin gehad met jou. Ik vond het super fijn dat er een mogelijkheid was om anderhalf uur te lessen, zo leer je toch meer dan in een uur tijd. Daarnaast vond ik het fijn dat je niemand tijdens de rijles hoeft op te halen of thuis te brengen. De manier van les geven heeft mij heel erg geholpen om met zelfvertrouwen te rijden. Wat ik zo fijn vond aan de manier van lesgeven is dat het altijd duidelijk was maar het werd ook uitgelegd met geduld."

Julie Horstink

"Het was altijd gezellig in de auto en Irene voelde goed aan wat ik kon en wat ik wilde. Al met al was het een hartstikke goede en leuke ervaring!"

Seline Meijer

"Irene voelt de wensen en karakters van haar leerlingen goed aan. Of je nou met veel of weinig verkeersinzicht bij haar in de auto stapt, Irene zorgt voor een fijne en vertrouwde sfeer. Op een kalme manier brengt ze je voertuigbeheersing en verkeersinzicht bij en er is altijd ruimte voor een gezellig gesprek. Een aanrader dus!"

Sterre Turling

"Een aanrader. De intructrice is erg vriendelijk en stemt haar manier van lesgeven prima af op het niveau en karakter van de leerling. De sfeer tijdens de lessen is gemoedelijk en open, waardoor de spanning en de weerstand die ik toch telkens voel voor het rijden tijdens de les snel afnemen."

Sonja Bleeker

"Er was eens een jochie die zocht naar een rijschool... Beetje rondneuzend kwam hij uiteindelijk uit bij rijschool Doesburg, waarom niet dacht hij. Vervolgens werd hij opgehaald en werd verteld dat we meteen de weg op gingen, wel opbouwend zei Irene. "Je begint met sturen en zo werken we het rustig uit." Op het eerste moment denk je: "he, wat een rare manier van lessen, zo leer je het toch nooit?" maar ho, dat was anders. De manier van lesgeven zoals Irene het doet werkte voor mij erg fijn. Zodra je iets onder controle krijgt, ga je pas door naar het volgende. Hierdoor krijg je ieder onderdeel beter onder controle en raak je niet gestrest. Verder was lessen met Irene erg fijn, ze was erg leuk en gezellig zodra het kon, maar als er gewerkt moest worden... Dan werd er ook gewerkt! Een erg fijne combinatie die ervoor gezorgd heeft dat ik nu veilig en relaxed de weg op kan. Mijn theorie en praktijkexamen heb ik allebei in lx gehaald, dit door middel van het stappenplan en de lessen waar je alles al doende lerend rustig over je heen Iaat komen!"

Jesse Bergervoet

"Op m'n 48e nog mijn rijbewijs kunnen halen mede dankzij het geduld en het vertrouwen van Irene. Erg fijne rijschool met een geweldige rij-instructeur. Irene heeft een opbouwend/positief/kritische benadering, waardoor je je leert ontwikkelen tot een veilige en vaardige automobilist."

Gert Assink

"Ik ben geswitched van rijschool en ik heb hier geen spijt van. Ik heb meteen kennis gemaakt met de snelweg bij Irene, waar ik bij mijn vorige rijschool nog nooit op gereden had. Ik merkte al snel dat Irene mij veel meer kennis liet maken met verschillende situaties en wegen. Bij Irene voel je je meteen fijn ze is namelijk een Superlieve vrouw en je voelt je echt een persoon bij haar in plaats van een nummertje. Je merkt ook meteen dat Irene veel geeft om haar leerlingen. Dat zie je ookal aan haar instagrampagina. Wat Rijschool Doesburg laat verschillen van andere rijscholen is dat Irene nooit andere leerlingen ophaalt terwijl je rijdt. Dit vind ik pers000nlijk erg fijn want hierdoor is alle focus op jou gericht en hierdoor heb je ook minder spanning in de auto. Ook zijn de lessen 1,5 uur."

Fleur Wiering

"Hoi Irene, Ik wil je heel erg bedanken voor alle rijlessen en gepsrekken. Ik heb ontzettend genoten van alle lessen. Het was altijd fijn tijdens de lessen en ik ga onze ritjes missen. Dankzij jou is mijn volkswagen droom een stukje dichterbij maar ook een stukje groter. Jouw enthousiasme heeft mij nog meer plezier gegeven tijdens het rijden dan ik al had. Ik voel me ook erg zeker in de auto en vind dat heel fijn omdat ik veel ga rijden. De volgende stap is mijn eigen autootje deze zomer en dan naar Oostenrijk en naar zee om te surfen. Als de auto (en later mijn busje) er is, kom ik wel langs voor een ritje. Bedankt!"

Gesina Blok